Circle Real Estate adviseert bij de aankoop van een woon- en winkelobject in Echt

december 2, 2021
circle echt

De transactie betreft een woon- en winkelobject gelegen in het centrum van Echt, bestaande uit 12 appartementen, waarvan 2 penthouses en ca. 600 m² v.v.o. commerciële ruimte. Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Echt. Het winkelgebied kenmerkt zich voornamelijk door een mix van winkels, horecagelegenheden en woningen in diverse karakteristieke panden. Alle voorzieningen, waaronder ook scholen, sportfaciliteiten en het OV-station, zijn op loopafstand gelegen. Daarnaast zijn belangrijke verbindingswegen zoals de A2, A73 en N276 richting Maastricht, Eindhoven, Venlo en Düsseldorf binnen enkele minuten bereikbaar.

Namens een particuliere koper heeft Circle Real Estate de aankoop geïnitieerd en begeleid. De verkoper werd geadviseerd door Schmitz Real Estate.

Laaste berichten

Arrow verwerft eerste logistiek ontwikkelingsproject in Nederland

Arrow Capital Partners heeft een logistiek project van 14.445 m2 gekocht in Hoensbroek. Het project 'DC De Koumen' wordt ontwikkeld in samenwerking met Merle Vastgoed Groep. Arrow’s eerste ontwikkelingsproject in Nederland markeert een spil in de strategie van het...

Circle Real Estate ligt op koers

In twee jaar tijd kan er veel gebeuren. De vier partners van Circle Real Estate - Kees Besseling, Jort Bastiaans, Jasper Stegmann en Nico Schuthof - hebben de onderneming een sterke start gegeven. Ze zijn betrokken bij een breed en boeiend werkveld: het management van...

EQT Exeter koopt logistiek pand in Venlo van Union Street

Union Street heeft een logistiek object gelegen op het bedrijventerrein Trade Port West in Venlo verkocht aan EQT Exeter Property Group. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 9.030 m² en is voorzien van koel en vries opslag. Bedrijvenpark Trade Port West...

Circle Real Estate begeleidt verkoop Loperweg 8 in Echt

Circle Real Estate heeft namens APF International de verkoop begeleid van het object gelegen aan Loperweg 8 in Echt. Het betreft ca. 10.000 m² kantoor- en bedrijfsruimten, gelegen op een perceel van ca. 20.305 m². Het object is gelegen aan de A2 en grenzend aan de...

Circle Real Estate adviseert bij aankoop 221 appartementen in Heerlen

Circle Real Estate heeft in samenwerking met Beheer Solutions Vastgoedmanagement een koper geadviseerd bij de aankoop van 221 appartementen, gelegen aan Douvenrade 1 te Heerlen. Het complex kent een bijzondere ligging. Het ligt op loopafstand van de binnenstad van...

Leegstaand kantoorpand verandert in appartementengebouw

In het voormalige kantoorpand van Victoria Vesta aan Loevestein worden circa 194 sociale huurwoningen gerealiseerd. Woonstede ondertekende hiervoor een turnkey overeenkomst met Frank van Woerden namens Loevestein Projectontwikkeling (een samenwerking tussen SVE Group...

Bergen op Zoom, Moerweg 1

Circle Real Estate heeft een particuliere investeerder begeleid bij de verkoop van het vastgoedobject gelegen aan Moerweg 1 te Bergen op Zoom. Het object is gesitueerd op het bedrijventerrein De Poort te Bergen op Zoom en is in 2017 door verkoper gerealiseerd. Het...

Gouda, Harderwijkweg 2-4

Circle Real Estate heeft Verkoper geadviseerd bij de verkoop van 2 kantoorobjecten gelegen aan de Harderwijkweg 2-4 te Gouda. Het betreft een kantoorgebouw van ca. 2.250 m2 met 55 parkeerplaatsen en een kantoorgebouw van ca. 1.420 m2 en 43 parkeerplaatsen. Op basis...

Doetinchem, Vlijtstraat 50

Circle Real Estate heeft Verkoper geadviseerd bij de verkoop van het object gelegen aan de Vlijtstraat 50, 50 A-D te Doetinchem. Het object is gelegen op een bedrijven park naast de snelweg A18, is zeer goed bereikbaar met de aansluiting op de A18, het NS station en...

Amersfoort, Eemklooster

Circle Real Estate is in opdracht van Amvest als assetmanager betrokken bij het Eemklooster te Amersfoort. Het betreft Het klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem uit 1933 en is met 25.000 m2 gelegen op 12,5 hectare het grootste kloostercomplex boven de rivieren. De opgave...

Arnhem, Businesspark IJsseloord II

Circle Real Estate heeft Glassolutions geadviseerd bij het tot stand komen van een langjarige huurovereenkomst voor de aanhuur van het nieuwe hoofdkantoor in Nederland. Het betreft een nog te realiseren light industrial gebouw van ca. 2.250 m2 en 34 parkeerplaatsen...

Maastricht-Airport, Amerikalaan 90

Circle Real Estate heeft een particuliere investeerder geadviseerd bij de aankoop van het kantoorpand gelegen aan de Amerikalaan 90 Maastricht-Airport. Het gebouw ligt op bedrijventerrein Technoport Europe, naast Maastricht-Aachen Airport op een zichtlocatie langs de...

Circle Real Estate: in elke moeilijkheid zit een kans

Circle Real Estate is een onafhankelijke vastgoeddienstverlener en staat voor persoonlijke aandacht, eigenaarschap, innovatie, waardeontwikkeling, en cashflowoptimalisatie. De aandachtsgebieden zijn asset-management, transactiemanagement en sustainability. Kees...

Ervaren vastgoedprofessionals beginnen Circle Real Estate

Circle Real Estate is opgericht door Kees Besseling, Jort Bastiaans, Jasper Stegmann en Nico Schuthof. Na afronding van de succesvolle verkoop van de volledige Chalet portefeuille eind 2019 heeft het viertal er voor gekozen om hun samenwerking te continueren met de...

Sluiten

Kees Besseling

Managing Partner

Kees is medeoprichter van Circle. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij Van Boom & Slettenhaar Fonds Management, waar Kees verantwoordelijk was voor de commerciële activiteiten, trad Kees vanaf eind 2012 in dienst bij Chalet Group. Eind 2014 ging Chalet Group onderdeel uit maken van het assetmanagement platform van de Engelse Private Equity investeerder Kildare Partners. Vanaf november 2016 was Kees als managing director van Chalet Group verantwoordelijk voor de uitrol van het businessplan, aansturing van het assetmanagement team en reporting. Zijn manier van werken kenmerkt zich door een gezonde dosis opportuniteit, doelgericht en creativiteit.
“Say what you mean and mean what you Say” Gen. G. Patton

kees@cirle-re.nl
06-52088523

Sluiten

Ir. Jort Bastiaans MRE

Partner

Jort is medeoprichter van Circle. Reeds tijdens de met succes afgeronde Master of Science opleiding aan de Technische Universiteit te Eindhoven is Jort in dienst getreden bij MVGM als commercieel Vastgoedmanager. Daarna heeft Jort zijn loopbaan voorgezet bij Grouwels Vastgoed als acquisiteur en vervolgens als projectontwikkelaar bij een regionale ontwikkelaar. Tussentijds heeft Jort nog de opleiding Master of Real Estate aan de TIAS Business School afgerond. Vanaf 2013 was Jort werkzaam bij Chalet Group in de functie als Senior Asset Manager, verantwoordelijk voor de commerciële en operationele performance van de vastgoedportefeuille in Zuid-Nederland. Tevens was Jort betrokken bij transformatie- en dispositie opgaven. Met meer dan 15 jaar vastgoedervaring staat Jort voor diversiteit en resultaatgericht vakmanschap.

“Investing is an activity of forecasting the yield over the life of the asset; speculation is the activity of forecasting the psychology of the market” John Maynard Keynes

jort@circle-re.nl
06-46988975

Sluiten

Jasper Stegmann MSc MSRE

Partner

Jasper is medeoprichter van Circle. Na bijna 5 jaar werkzaam te zijn geweest als makelaar in logistiek en industrieel vastgoed, bij Ooms en Cushman & Wakefield, maakte Jasper de overstap naar Chalet Group. Binnen Chalet Group was hij verantwoordelijk voor alle gebouwen in de randstad. Jasper heeft een brede kennis op het gebied van asset- en transactie management. Het vastgoed heeft hem altijd getrokken, dat begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van Monopoly en Hotel. In de afgelopen jaren heeft Jasper kennis vergaard in logistiek/industrieel vastgoed en kantoren door heel Nederland. Zijn manier van werken kenmerkt zich door doelgerichtheid, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Jasper heeft een Master of Science in Real Estate (MSRE) behaald aan de ASRE.

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.”  Samuel Beckett

Jasper@circle-re.nl
06-15010447

Sluiten

Nico Schuthof

Partner

Nico, medeoprichter van Circle, is een zeer ervaren en gedreven Senior Technisch Adviseur met reeds 20 jaar ervaring in de Vastgoedmarkt.
In de afgelopen 20 jaar is Nico voornamelijk werkzaam geweest bij vastgoed eigenaren in het commerciële vastgoed bij beleggers als Stena Realty, Uni-Invest (huidige Merin) en laatstelijk bij de Chalet Group. Hier was Nico eindverantwoordelijk voor alle technische aangelegenheden inclusief het aansturen van de externe Property Manager.
Nico is, door zijn kennis en brede netwerk, het ideale aanspreekpunt voor (grootschalige) renovaties en verduurzaming van het vastgoed met een optimaal resultaat voor zowel de gebruikers van het vastgoed als de belegger.
“Impossible is nothing.” Muhammad Ali

nico@circle-re.nl
06-28789415