Over ons

Kees Besseling

Managing Partner

Kees Besseling

Managing Partner

Kees is medeoprichter van Circle. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij Van Boom & Slettenhaar Fonds Management, waar Kees verantwoordelijk was voor de commerciële activiteiten, trad hij vanaf eind 2012 in dienst bij Chalet Group. Eind 2014 ging Chalet Group onderdeel uitmaken van het assetmanagement platform van de Engelse Private Equity Investeerder Kildare Partners. Vanaf november 2016 was Kees als managing director van Chalet Group verantwoordelijk voor de uitrol van het businessplan, aansturing van het assetmanagement team en reporting. Zijn manier van werken kenmerkt zich door een gezonde dosis opportuniteit, doelgerichtheid en creativiteit.

Say what you mean and mean what you say

Gen. G. Patton​

Jort Bastiaan MRE

Partner

Jort is medeoprichter van Circle. Reeds tijdens de met succes afgeronde Master of Science opleiding aan de Technische Universiteit te Eindhoven is Jort in dienst getreden bij MVGM als commercieel Vastgoedmanager. Daarna heeft Jort zijn loopbaan voorgezet bij Grouwels Vastgoed als acquisiteur en vervolgens als projectontwikkelaar bij een regionale ontwikkelaar. Tussentijds heeft Jort nog de opleiding Master of Real Estate aan de TIAS Business School afgerond. Vanaf 2013 was Jort werkzaam bij Chalet Group in de functie als Senior Asset Manager, verantwoordelijk voor de commerciële en operationele performance van de vastgoedportefeuille in Zuid-Nederland. Tevens was Jort betrokken bij transformatie- en dispositie opgaven. Met meer dan 15 jaar vastgoedervaring staat Jort voor diversiteit en resultaatgericht vakmanschap.

Investing is an activity of forecasting the yield over the life of the asset; speculation is the activity of forecasting the psychology of the market.​

John Maynard Keynes​

Jasper Stegmann MSc MSRE

Partner

Jasper is medeoprichter van Circle. Na bijna 5 jaar werkzaam te zijn geweest als makelaar in logistiek en industrieel vastgoed, bij Ooms en Cushman & Wakefield, maakte Jasper de overstap naar Chalet Group. Binnen Chalet Group was hij verantwoordelijk voor alle gebouwen in de randstad. Jasper heeft een brede kennis op het gebied van asset- en transactie management. Het vastgoed heeft hem altijd getrokken, dat begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van Monopoly en Hotel. In de afgelopen jaren heeft Jasper kennis vergaard in logistiek/industrieel vastgoed en kantoren door heel Nederland. Zijn manier van werken kenmerkt zich door doelgerichtheid, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Jasper heeft een Master of Science in Real Estate (MSRE) behaald aan de ASRE.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.​

Samuel Beckett​

Petra van der Swaaij

Asset Manager

Sinds 1 februari 2022 is Petra werkzaam als Asset Manager bij Circle. Na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen te hebben afgerond, is zij sinds 2001 werkzaam binnen de commerciële vastgoedsector. In deze periode heeft haar focus altijd vooral gelegen op het property management, in al haar facetten. Na te zijn gestart in 2001 bij Cortona Holdings B.V., heeft Petra aansluitend bijna 10 jaar bij Van Boom & Slettenhaar Fonds Management als Vastgoedmanager gewerkt. Vanaf 2013 is zij in dienst getreden als Accountmanager bij Chalet Group en vanaf eind 2018 was zij ruim 3 jaar in dienst bij Aroundtown Management NL als Commercial Property Manager. In al die jaren zijn servicegerichtheid in combinatie met een proactieve en persoonlijke benadering, kernwaarden waar Petra zeer aan hecht in haar dagelijkse werkzaamheden.

Alone we can do so little; together we can do so much

Helen Keller